Naše služby

Aukce nemovitostí

Nabídka jakéhokoliv majetku formou elektronické aukce se v současné době stala velmi vyhledávanou službou. Nejčastěji jsou realizovány aukce nemovitostí a motorových vozidel. 

V mnoha případech se prodej formou elektronické aukce jeví jako velmi výhodná alternativa pro klienty, který vyhledávají tzv. výkup, ale nejsou spokojeni s nabízenou výkupní cenou, ať už se jedná o motorové vozidlo, či nemovitost. 

Je to velmi rychlá cesta k tomu, jak sehnat kupce, který závazně nabízí maximální možnou cenu a je jen na vás, zda nabízenou cenu přijmete. 

Aukce realizujeme prostřednictvím společnosti JURIS REAL Dražby, a. s., která je od roku 2018 úspěšným provozovatelem dražebního portálu www.exdrazby.cz, na kterém se realizují online dobrovolné i nedobrovolné dražby movitých a nemovitých věcí a aukce. 

Jedná se o největší dražební systém v České republice, kde je registrováno několik desítek tisíc aktivních uživatelů – dražitelů a kde bylo realizováno již několik desítek tisíc dražeb a aukcí v celkové hodnotě několika miliard korun. Mezi nejdražší položku lze zařadit dražbu developerského pozemku s příklepem ve výši 510 miliónů korun.

Máte zájem realizovat prodej majetku formou elektronické aukce, kde získáte maximální možnou cenu?

Využijte náš formulář nebo piště na mail: info@exdrazby.cz